Copertine

Copertinele sunt folosite ca o protecție practică efectivă împotriva razelor solare. Au un efect decorativ oferind un plus de stil clădirii pe care sunt montate. Atunci când modelul și culoarea copertinei sunt alese corect, casa capătă un aspect mai atractiv. În funcție de destinația utilizării și de designul construcției se poate opta pentru copertine basculante, retractabile sau de fațadă.

Gama bogată de modele și de culori de stofe, permite asortarea copertinei cu fațadă și punerea în practică a celor mai îndrăznețe idei de design exterior. Copertina pentru fațadă este un produs nou, fiind folosită mai ales pentru clădirile moderne. Este practică și potențează în același timp aspectul estetic al clădirii.
La producția copertinelor se folosesc aliaje de aluminiu de o calitate ridicată și alte materiale furnizate de cei mai performanți producători la nivel mondial. Toate stofele au culori rezistente la soare, au impregnat un strat de protecție împotriva mucegaiului și sunt tratate împotriva șifonării și murdăririi.

Solicita oferta