Rulouri exterioare TermoStoruri

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Beneficiile Termostorurilor:

Somfy, controlul casei tale de oriunde in lume

Cu ajutorul solutiei inteligente de la Somfy-Connexoon, actionarea rulourilor se poate face de oriunde folosind un smartphone.

Somfy, actionare din telecomanda

Actionarea rulourilor de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi, este unul dintre cele mai apreciata beneficii dimineata, atunci cand ai vrea sa te trezesti dar „patul” spune „mai stai”.

Umbra si racoare in mod natural

Razele UV nu mai patrund in casa si astfel se previne incalzirea excesiva a locuintei pe timpul verii.

Economie de energie

Iarna, TermoStorurile actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii. Astfel, se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior.

Izolare fonica superioara

In zonele aglomerate si zgomotoase, folosirea rulourilor asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului.

Intimitate a spatiului privat

Rulourile protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina.

Siguranta si protectie

Rulourile reprezinta o alternativa la grilajele metalice montate la ferestre. Rulourile pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti.

Actionare electrica

Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.