Rolete textile zip screen

Îmbunătățiți-vă spațiul și creați un refugiu în aer liber pentru o adevărată relaxare și divertisment confortabil, fără probleme. De la căldura verii până la frigul iernii, Roletele Zip Screen protejează perfect orice aer liber, pergolă, verandă sau balcon, astfel încât să vă puteți răsfăța în aer liber, pe tot parcursul anului.
Roletele textile ZIP SCREEN sunt rulouri de exterior din material textil conduse în șine de ghidare speciale cuprinzând un mecanism de întindere, așa-numitul sistem ZIP. Datorită acestui sistem pot rezista chiar și la un vânt foarte puternic.

Roletele exterioare Zip Screen proiectate la comandă se pot potrivi oricărei instalații rezidențiale sau comerciale. Fie că îți reinventezi spațiul de locuit, fie că renovezi zona afacerii tale, cu Zip Screen este totul mai ușor. Roletele textile de exterior Zip Screen definesc cel mai bun mod de viață în aer liber și oferă o soluție elegantă, sigură și durabilă de umbrire în aer liber.
Personalizaţi-vă spaţiul! Pur și simplu cereți o cotație de preț și experimentați astăzi diferența cu acest nou produs Zip Screen.

Solicita oferta