Pergole

Datorită unui parasolar bun puteți sta afară, în confort. O gamă largă de sisteme de umbrire exterioare combină funcționalitatea și estetica. Sistemul avansat din punct de vedere tehnic și structural face posibilă acoperirea unor suprafețe exterioare mari, ceea ce este avantajos în special pentru utilizarea lor în scopuri comerciale. Combinând aceste sisteme, se pot acoperi acoperișul şi pereți laterali. Acest lucru este un avantaj mai ales pe vreme ploioasă și vânt, care prelungește în mod semnificativ utilizarea teraselor.

Pergole finalizate necesită adesea de protecție suplimentară sau de protecție de ploaie și de vânt.

Sistemele de umbrire mobile sunt populare pentru diversitatea de proiectare, precum și posibilitatea de combinații de diferite tipuri. Partea de sus oferă protecție contra soarelui şi a ploii iar partea laterală impotriva vântului. Avantajul utilizării sistemelor de umbrire pergola este posibil de poziţionat materialul cum este necesar . Atunci când nu este nevoie de asemenea de umbrire, pânza poate fi strânsă. Inutil deci nu reduce spațiul de degajare sub pergolă și vă puteți bucura de toate beneficiile de terasă deschisă.

Stofele pergolelor se pot adapta excelent oricărei culori de fațadă a clădirii. La fabricarea stofei pergolelor se folosește material de înaltă calitate special realizat în aceste scopuri. Sunt acoperite cu vopsea de înaltă calitate și au și rolul de protecție împotriva razelor U.V.

Acționarea

Aceste sisteme de umbrire mobile pot fi acționate manual cu ajutorul manivelei sau electric. Se pot utiliza o gamă largă de accesorii pentru a spori comfortul utilizatorului ca de exemplu senzori de vânt, soare etc.

Solicita oferta